Δεν μου αρέσει που πρέπει να γραφεί το παρακάτω κείμενο, γιατί θα ήθελα να πιστεύω στην κοινή λογική, την ευγενή φιλοσοφία και την ηθική της κοινότητας των ανθρώπων που ανιδιοτελώς ασχολούνται και αγαπούν τα παιχνίδια εν γένει και ειδικότερα τα παιχνίδια ρόλων. Δυστυχώς όμως, επειδή ιδανικά όπως τα προαναφερθέντα είναι στις μέρες μας όνειρο απατηλό και όσοι (λίγοι) τα διέπουμε συχνά χαρακτηριζόμαστε -αρνητικά- ως ρομαντικοί, ελιτιστές κι άλλα τέτοια νόστιμα, ορίστε η αναπόφευκτη δήλωση περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Φιλάκια. Ρομαντικά φιλάκια.

DMCA.com Protection Status

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση, δημοσίευση, αναδημοσίευση και αναπαραγωγή (ηλεκτρονική ή μη) ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση, αντιγραφή με μηχανικό ή άλλο τρόπο, με επεξεργασία ή χωρίς, του αυθεντικού περιεχομένου του ιστοχώρου www.go-roleplay.gr κι όλων των εμπεριεχόμενων ιστοσελίδων, ομοίως και του πηγαίου κώδικα αυτών, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού.

Το λογότυπο της Πρωτοβουλίας, τα κείμενα και το υπολοιπόμενο υλικό, πολυμεσικό ή μη, που περιέχονται στο www.go-roleplay.gr και σε όλες τις ιστοσελίδες που ανήκουν στον προαναφερθέντα ιστοχώρο, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Κωνσταντίνου Ρόσμπογλου, με εξαίρεση το υλικό του οποίου η πηγή αναγράφεται, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975.

Στην περίπτωση καταπάτησης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, οι παραβάτες θα ειδοποιηθούν να αφαιρέσουν το εν λόγω υλικό από την κατοχή τους, από ιστοσελίδες του διαδικτύου καθώς και από όποια αποθηκευτικά μέσα, μέσα σε 48 ώρες. Εάν δεν υπάρξει έγκαιρη και σαφής ανταπόκριση, το επόμενο βήμα θα είναι να ειδοποιηθεί η εταιρία που φιλοξενεί τις σελίδες όπου εμφανίζεται το υλικό, καθώς θα εμπλακεί άμεσα σε όποια μέτρα κριθούν αναγκαία προκειμένου οι παραβάτες να συμμορφωθούν και να πράξουν τα νόμιμα, ως ορίζει ο νόμος 2121/1993.